GF Property — kiinteistökauppaa ja kiinteistöjen kehittämistä pääkaupunkiseudulla

GF Property Oy on GF Money Oy:n täysin omistama tytäryhtiö. GF Property omistaa puolestaan 90 % Euro-Westhouse Oy:n osakekannasta.

GF Propertyn liiketoiminta on keskittynyt kiinteistökauppaan ja kiinteistöjen kehittämiseen pääkaupunkiseudulla.

Työskentelemme vain asuinrakentamiseen soveltuvien kiinteistöjen parissa. Tutkimme mielellämme kaikki meille tarjotut asuntohankkeet.

Emme tee kauppaa yksittäisillä asunnoilla vaan tähtäämme suurempiin kokonaisuuksiin.

Vuonna 2015 suurimmat asuntohankkeet, joissa olimme mukana, olivat kooltaan noin 7.500 m2, 5.900 m2 ja 2.650 m2. Näiden asuntohankkeiden yhteenlaskettu asuinpinta-ala on noin 16.000 m2 vastaten yli 320 asuntoa tai rakennusoikeutta edellä mainituille. Nämä asuntohankkeet sijaitsevat Espoossa.

GF Propertyn tärkein tytäryhtiö on West-House LKV, www.westhouse.fi.

West-House tuo konserniimme merkittävää kiinteistöalan osaamista. West-House tuntee parhaiten asuntomarkkinan pääkaupunkiseudulla.

Voimmekin olla varmoja, että käytössämme on aina tuorein tietämys arvioidessamme uusia rakennus- tai rahoitushankkeita, joihin GF Property tai GF Money on osallistumassa.

West-Housen avustuksella pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan markkinatuntemuksen ja myyntikanavan heidän asunnoilleen ja hankkeilleen.

Pyrimme toimimaan niin, että asiakkaamme saavat meiltä mahdollisimman suuren osan tarvitsemistaan palveluista, kuten rahoituksen, kiinteistövälityksen, rakentajakontaktin sekä niihin liittyvän konsultoinnin. Tämä helpottaa asiakkaidemme elämää ja laskee heidän liiketoimintaan liittyvää riskiä.

Asiakkuuden keskittyminen tuottaa puolestaan meille synergiaetua ja laskee myös oman liiketoimintamme riskiä ja nopeuttaa päätöksentekoprosessia.

GF Moneyn taloudellinen tilanne on hyvä. Tuemme tytäryhtiöitämme niiden liiketoiminnoissaan. Meille on kunnianasia, että jokainen yhteistyökumppanimme voi luottaa meihin täysin.